Disa nga mënyrat për të dalluar nëse mbushësi juaj është origjinal

Disa nga mënyrat për të dalluar nëse mbushësi juaj është origjinal

Pajisjet teknologjike si telefonat e me ta edhe mbushësit e tyre, janë produktet që më së shumti hasen të falsifikuara.

Mbushësit e telefonave të cilët kushtojnë më pak mund të dihet se nuk janë produkte origjinale, megjithatë jo gjithmonë cilësia përcaktohet nga çmimi.

Më poshtë, ju tregojmë nëpërmjet disa fotove dy pajisje që na pamje të parë duken njësoj por detaje të vogla i dallojnë ato nga njëra-tjetra, dhe dëshmojë cila është origjinale dhe cila jo.