14 shkurti po afron dhe nëse jeni pjesë e kësaj feste, kushtoni rëndësi edhe pamjes së jashtme

Loading...

14 shkurti po afron dhe nëse jeni pjesë e kësaj feste, kushtoni rëndësi edhe pamjes së jashtme

Shën Valentini është një festë e cila viteve të fundit po festohet shumë edhe në vendin tonë. Nëse edhe ju jeni pjesë e kësaj feste, atëherë mesiguri se do t’i kushtoni vëmendje edhe paraqitjes së jashtme, shkruan rtv21.tv

E sigurisht se tek paraqitja e jashtme, grimi ka rëndësi të madhe dhe meqë 14 shkurti është festë, mund edhe të ‘rrezikoni’ pak me ngjyrat.

Kemi mbledhur disa tutoriale (video udhëzuese), të cilat mund të ju ndihmojnë të zgjedhni një grim ideal për këtë festë./21Media