Flokët e ngjyrosura duhet të kenë vëmendje të veçantë

Flokët e ngjyrosura duhet të kenë vëmendje të veçantë

Të gjithë duan të kujdesën sa më shumë për flokët, sidomos kur është fjala për flokët e ngjyrosura, për shkak të dëmtimit të flokut nga ngjyra.

Më të thatë, më të hollë apo më të ashpër nga flokët natyrale, andaj flokët e ngjyrosura duhet të kenë vëmendje të veçantë.

Për ta pasur flokun të shëndetshëm ndiqni këto këshilla:

– Mos i laj flokët çdo ditë. Lejo yndyrën natyrale që t’i ushqejë e t’i hidratojë, sepse flokët e ngjyrosur janë vetë të thatë.

– Laji flokët me ujë të vakët, assesi të nxehtë

– Përdor shampon pa përmbajtje sulfati dhe sa më pak kimikate.