Pranvera është stina më e urryer për personat që vuajnë nga alergjitë stinore

Pranvera është stina më e urryer për personat që vuajnë nga alergjitë stinore

Njerëzit alergjikë ndaj polenit mendojnë se zgjidhja e vetme është të marrin ilaçe dhe të qëndrojnë në ambient të mbyllur. Megjithatë, ka mënyra natyrale se si ta ndryshoni sistemin imunitar, që të mos jetë i ndjeshëm ndaj polenit dhe pluhurit.

Në mënyrë që të shmangni këtë lloj të alergjive rekomandohet të përdoren këto elemente:

Vitamina E

Vitamina C

Vaji i peshkut

Magnezi