Mësoni se cila formë e syzeve i përshtatet fytyrës suaj

Mësoni se cila formë e syzeve i përshtatet fytyrës suaj

Syzet e diellit janë një aksesor tejet i rëndësishëm për sezonën verore, andaj duhet të keni kujdes me përzgjedhjen e tyre.

Mbase shumë syze janë në trend, por jo të gjitha i përshtaten secilës formë dhe madhësi të fytyrës, shkruan rtv21.tv

Format e preferueshme për fytyrat rrumbullake:
-Syze me maje
-Syze katrore
-Syze me ‘shigjeta’ anash

Format e preferueshme për fytyrat jo rrumbullake:
-Syzet e rrumbullakëta
-Korniza në formë shigjete
-Syze me lensa me ngjyra
-Syze të cilat i mbulojnë vetullat

Më poshtë gjeni disa syze të përshtatshme për lloje të ndryshme të fytyrave

/21Media