Gashi: Numri i madh i aksidenteve shqetësues.-Mehmeti: Ngritja e masave të sigurisë, preventivë për vdekjet në trafik.-Smakiqi: Siguria  në trafik ka nevojë për vëmendje të shtuar të institucioneve

Gashi: Numri i madh i aksidenteve shqetësues.-Mehmeti: Ngritja e masave të sigurisë, preventivë për vdekjet në trafik.-Smakiqi: Siguria  në trafik ka nevojë për vëmendje të shtuar të institucioneve

Sfida kryesore e sigurisë publike në vend vazhdon të jetë siguria në trafik. Vetëm gjatë  vitit 2019 kanë ndodhur 16 mijë e 199 aksidente ku kanë humbur jetën 113 persona. Në konferencën “Sfidat e mobilitetit të transportit dhe siguria publike” u tha se ngrijta e masave të sigurisë është preventivë për vdekjet në trafik./21Media