Protestë kundër qeverisë italiane

Protestë kundër qeverisë italiane

Sipërmarrësit italianë kanë protestuar sot përpara Ambasadës së Italisë në Tiranë.  Ata thonë se sipëmarrësit italiane janë braktisur.

Të braktisësh sipërmarrësit-të braktisësh Shqipërinë” shkruan një pankartë.

Një tjetër pankartë i kushtohet ish kryeministrit të Italisë dhe ish- president i Komisionit Evropian, Romano Prodi.

“Romano Prodi na tradhtoi”, shkruhet në pankartë./21Media