Strategjia për krimet e luftës

Strategjia për krimet e luftës

Krerët më të lartë të sistemit të drejtësisë, u pajtuan për themelimin e Task-forcës dhe Trupit monitorues të Strategjisë së krimeve të luftës, me qëllim që kryesit e krimeve në Kosovë të vihen para drejtësisë./21Media