Këto situata nuk i keni parë asnjëherë

Këto situata nuk i keni parë asnjëherë

Kur i shohim filmat tanë të preferuar, rrallë herë mendojmë se çfarë ekipi i madh i profesionistëve duhet të punojnë për t’i krijuar super heronjtë ikonik dhe gjithë punën finale.

Por është një anë tjetër në jetën e këtyre krijuesve fantastik, që ne nuk e shohim asnjëherë, transmeton rtv21.tv

Më poshtë keni mundësinë t’i shihni disa nga prapaskenat më qesharake të filmave Hollywood-ian. Shijoni këto momente qesharake që ndodhin gjatë procesit të punës./21Media