Disa situata të njohura për secilën femër

Disa situata të njohura për secilën femër

Të jesh grua është fantastike por jo dhe aq e lehtë. Fatmirësisht janë gjithmonë njerëzit të cilët të kuptojnë dhe janë aty për ty. Fjala është për femrat tjera dhe jo dikush tjetër, transmeton rtv21.tv

Kemi mbledhur disa situata të njohura për secilën femër dhe për ato vajza të cilat ende nuk e njohin mirë veten hidhni një sy këtij artikulli.

Si dukem në taka dhe si ndihem me taka

Si dukem me grim dhe si dukem pa grim

Si dukem në realitet dhe si dukem në pasaportë

Kur ai nuk ju telefon dhe kur ai telefonon

Kur vendos të filloj një deietë dhe dy minuta pasi filloj dietën shoh një çokoladë

Si kam dëshirë të dukem kur jam në gjumë dhe si dukem në të vërtetë

Si qesh kur jam me të dashurin dhe si qesh kur jam me shoqet

Fytyra ime kur shoh një palë këpucë që më pëlqejnë por nuk ma mbanë xhepi t’i blej

/21Media