Gashi: Ky projektligj ka kosto të madhe

Loading...

Gashi: Ky projektligj ka kosto të madhe

Numri i saktë i mësimdhënësve të viteve ‘90-‘99 dhe kostoja buxhetore vazhdojnë të jenë problem në Projektligjin që rregullon statusin e punëtorëve të arsimit shqip të Kosovës të vitit 1990/99.

Në një dëgjim publik lidhur me këtë projektligj, Ministria e Financave dhe Fondi Monetar Ndërkombëtar paraqitën rezervat e tyre rreth ndikimit buxhetor që do të ketë implementimi i këtij projektligji në qoftë se nuk paraqiten saktë të dhënat për numrin e atyre që do të përfitojnë.

Ndërkohë, Ministria e Arsimit dhe SBASHK-ut thanë të dhënat i kanë të sakta./21Media