Shfaqje e Xhevat Limani kushtuar heroit kombëtar

Shfaqje e Xhevat Limani kushtuar heroit kombëtar

Në Gjakovë u shfaq poema dramatike “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”. Pas shfaqjes në shumë qytete shqiptare si dhe vende të botës ku jetojnë shqiptarët, aktori Xhevat Limani përmes kësaj shfaqjeje solli heroin kombëtar në Gjakove, një vepër e cila u shoqërua nga zëri magjik i sopranos Era Hoxha që interpretoi me një lehtësi dhe mjeshtri të përsosur artistike./21Media