Tani këtij monumenti do t'i shtohet flamuri kombëtar dhe harta e Shqipërisë së Bashkuar

Tani këtij monumenti do t’i shtohet flamuri kombëtar dhe harta e Shqipërisë së Bashkuar

Sot përfundon projekti i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar për rregullimin e Monumentit të Gjergj Kastriotit në Prishtinë. Përveç rregullimit të shkronjave të monumentit, po ashtu do të shtohen edhe dy elemente tjera kombëtare, të cilat i kanë munguar deri sot monumentit të kryeheroit kombëtar, flamuri kombëtar dhe harta e Shqipërisë së Bashkuar.

Sot do të bëhen të ditur edhe emrat e anëtarëve të LSHB-së, që ndihmuan këtë aksion.