Skulptura në bashkëpunim me natyrën

Skulptura në bashkëpunim me natyrën

Devin Devine është artisti i cili kriojn një lloj arti me gurë të thatë.

Këto skulptura dhe tiparet e peizazhit mbahen të gjitha së bashku me anë të gravitetit. E pra, të gjitha këto mbahen së bashku nga gravitetit, fërkime, vullneti dhe dashuria, transmeton rtv21.tv.

Aspak çimento nuk përdoret për të krijuar këto skulptura. Artisti tha se nuk është kundër çimentos, por e rëndësishme në këtë projekt ka qenë ndërtimi i skulpturave në bashkëpunim të plotë me natyrën./21Media