Çdo skulpturë merr diku nga 10-20 orë për të bërë

Çdo skulpturë merr diku nga 10-20 orë për të bërë

Ky artist bën skulptura duke përdorur librat e përdorura. Çdo pjesë përshkruan se çfarë është libri në një farë mënyre.

Ai tregon se kësaj here ka vendosur të bëj një sërë vendesh në Universin e fimit “Game of Thrones”, siç tregohet në renditjen intro të shfaqjes.

Çdo skulpturë merr diku nga 10-20 orë për të bërë. Seria nuk është ende e plotë, transmeton rtv21.tv.

Skulptori tregoi se është duke punuar në një pjesë tjetër tani (Dorne) dhe ka më shumë skulptura të planifikuara jashtë./21Media