Ato dhurojnë pamje interesante

Ato dhurojnë pamje interesante

Ne kemi parë versione nga më të ndryshme moderne të skulpturave të ndërtuara prej mermeri të bardhë të zbehtë.

Sipas disa studimeve, statujat origjinale u punuan me ngjyra të ndezura. Artistët bashkëkohorë gjithashtu përdorin aktivisht të gjitha llojet e hijeve dhe ngjyrave që i bashkojnë me lloje të ndryshme të formave skulpturore dhe i konbinojnë me vendosjen e tyre në hapësirë.

Më poshtë  ju sjellim disa skulptura mbresëlënëse nga çdo cep i botës./21Media