Duken si kompjuterike, por nuk janë

Duken si kompjuterike, por nuk janë

Për shumicën, fotot me copëza janë një bezdi. Artisti tajvanez Hsu Tung Han, megjithatë, i përdor ato për frymëzim në serinë e tij të fundit të skulpturave mahnitëse prej druri.

Duke gdhendur detajet delikate të bllokut në formë që janë të ndara nga pjesë të ndryshme të skulpturës, Han krijon me sukses iluzionin e çuditshëm, megjithatë madhështor e origjinal në formë 3D.

Ai e zbaton këtë teknikë mjeshtërisht në produktin më të fundit të tij, i cili përshkruan një zhytës nënujor. Këtu, “pixels” prej druri duket se përfaqësojnë ujin që rrethon dhe zhyt njeriun, shkruan rtv21.tv.

Han ka postuar fotografi nga skulpturat e tij të gdhendura që nga viti 2006 dhe ka zhvilluar një vend unik për përzierjen e stileve tradicionale të zdrukthëtarisë me elementet moderne artistike./21Media