Të dy takimet fillojnë në orën 21:00

Të dy takimet fillojnë në orën 21:00

Sonte do të luhen ndeshjet e dyta në Uefa Champions League për dy takimet: Barcelona-Manchester United dhe Juventus-Ajax.

Barcelona ka fituar me rezultatin 1:0 në Old Traford, duke pasur një lloj qetësie në shtëpi. Nga ana tjetër, Manchester United ndeshjet më të mira në Chmapions i ka bërë jashtë. Marrë shkas edhe nga përmbysja që i bënë PSG, United kërkon të bëjë përsëri surprizën.

Ndeshje shumë e hapur është ajo mes Juventusit-Ajaxit.

Të dy takimet fillojnë në orën 21:00.