Sot do të pagëzohet princ Louis djali i vogël i princ William

Loading...

Sot do të pagëzohet princ Louis djali i vogël i princ William

11 muajshi do të pagëzohet sot në një ceremoni private në kishën mbetërore të pallatit Shën James. Në të nuk do të marrin pjesë as mbretëresha dhe  as duka e Edinburgut.

Princi do të ketë gjashtë kumbar, Nicholas van Cutsem, Guy Pelly, Harry Aubrey-Fletcher, Lady Laura Meade, Mrs Robert Carter dhe Lucy Middleton. Që të gjithë janë pjesë e shoqërisë ose familjes mbretërore.

Princi do të vesh të njëjtat rroba që kanë veshur edhe vëllai dhe motra e tij. Një tunik me ngjyrë krem e cila është kopje e tunikës së veshur nga mbretëresha Victoria e cila është shumë delikate për tu veshur.

Related image

Sipas traditës  në ceremoninë që zgjatë 40 minuta ku pihet qaj dhe hahet tortë  do të përdoret uji i lumit Jordan.

Louis Arthur Charles ka peshuar 3.8 kg kur ka lindur më 23 prill në Londër dhe është i pesti në radhë për fronin./21Media