Mbledhja fillon pasdite

Mbledhja fillon pasdite

Qeveria e Kosovës sot do të mbajë mbledhje ku do të marr pjesë edhe kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj.

Haradinaj dje ka qëndruar në Tiranë ku përveç që është pajisur me pasaportë shqiptare është takuar edhe me presidentin e Shqipërisë, Ilir Metën dhe kryeministrin Edi Ramën.

Sipas njoftimit nga zyra e kryeministrit mbledhja do të fillojë në orën 15:00.