Reperi i famshëm ishte nën arrest për shkak të akuzave për posedim të armëve

Reperi i famshëm ishte nën arrest për shkak të akuzave për posedim të armëve

Pas një marrëveshje me gjykatën ai qysh nga tani nuk do të kalojë më kohë në burg, mirëpo nuk guxon as të afrohet afër armëve, përfshirë këtu edhe atyre lodër.

Soulja po akuzohej për armëmbajtje pa leje kur policia gjeti disa armë zjarri në shtëpinë e tij në dhjetor, shkruan rtv21.tv.

Me marrëveshje Soulja dënohet me 5 vite me kusht, dhe 240 ditë punë për komunitetin, dhe nuk lejohet që të kërcënojë askënd, e as të bie në kontakt me armë zjarri, e as replika të armëve të zjarrit.

Ai do të lejohet që të udhëtojë jashtë vendit për punë, përderisa të qartësojë këtë me oficerin e tij të lirimit me kusht./21Media