Në "CLICK" të RTV 21, u diskutua për raportet midis Kosovës dhe Shqipërisë

Në “CLICK” të RTV 21, u diskutua për raportet midis Kosovës dhe Shqipërisë

Analisti Nexhmedin Spahiu, e cilësoi “katastrofale” qëndrimin siç e quan ai, inferior i liderëve politikë të Kosovës karshi liderëve të Shqipërisë, shkruan rtv21.tv

Duke e komentuar kërkesën e presidentit Thaçi drejtuar homologut të tij shqiptar, Ilir Meta, për tu dhënë kosovarëve pasaporta shqiptare, Spahiu tha: “Për shembull na patëm rastin e presidentit Hashim Thaçi që u bë lypës andaj pasaportat, ndërkohë që vet Kosova është shtet, vet ai është president, vet ai kur të shkon aty fryhet se ai është president shteti njëjtë si Ilir Meta”./21Media