"Ne besojmë se Afrika e Jugut është një vend i mrekullueshëm për të filluar"

Loading...

“Ne besojmë se Afrika e Jugut është një vend i mrekullueshëm për të filluar”

Ofruesi i transmetimit të muzikës globale Spotify do të nisë shërbimet e saj në Afrikën e Jugut të martën, duke shënuar hyrjen e saj në Afrikë, ku ka një përshpejtim të telefonave të mençur dhe përmirësim të infrastrukturës së telekomunikacionit.

Kompania suedeze, e lansuar në vitin 2008 dhe e disponueshme në më shumë se 60 vende, është kompania më e madhe e muzikës në botë dhe është rivale e Apple Inc., Amazon.com Inc dhe Google Play nga Alphabet Inc..

“Ne besojmë se Afrika e Jugut është një vend i mrekullueshëm për të filluar,” tha drejtori menaxhues i Spotify në Lindjen e Mesme dhe Afrikë, Claudius Boller.