Në ceremoninë e përurimit do të marin pjesë zyrtarë të lartë

Në ceremoninë e përurimit do të marin pjesë zyrtarë të lartë

Stadiumi i qytetit “Liman Gegaj” në Malishevë do të përurohet me datën 08.12.2018, duke filluar në ora 11:00.

“Në ceremoninë e përurimit të stadiumit, krahas strukturave komunale të Komunës së Malishevës, do të marrin pjesë edhe zyrtarë të lartë nga niveli qendror, qeveritarë, kuvendarë, sportistë dhe zyrtarë të tjerë”, është bërë e ditur në komunikatën për media.

Në ditën e përurimit të stadiumit siç bëhet e ditur do të zhvillohet edhe një ndeshje miqësore mes KF “UV Malisheva”. /21Media