Ripërseritet nevoja për vazhdimin e reformave

Ripërseritet nevoja për vazhdimin e reformave

I tërë Këshilli i Aleancës së Veriatlantikut realizoi takim të përbashkët me përfaqësues e Maqedonisë së Veriut për të diskutuar integrimin e vendit në Aleancë.
Këtë takim Sekretari Gjeneral Jens Stoltenberg e quajti historik dhe që përcjell mesazhin e qartë se NATO është e gatshme ta mirëpres Maqedoninë e Veriut në familjen e saj, ndërsa ripërsëriti nevojën për vazhdim dhe zbatim të reformave.Raport i TV21 nga Maqedonia Veriore./21Media