Prezantimi i verërave ne panairin e tregtisë dhe Degustimit në Nju Jork

Prezantimi i verërave ne panairin e tregtisë dhe Degustimit në Nju Jork

Prodhuesi i mirënjohur i verërave kosovare,Stone Castle nga Rahoveci ka vazhduar depërtimin e tregjet botërore. Pas prezantimeve në panaire të ndryshme me renome , Stone Castle  është prezantuar edhe në Panairin e Tregtisë dhe Degusimit ne Nju Jork. Kronikë e korrespondentit tonë Halil MULA./21Media

 

 

 

 

http://rtv21.tv/stone-castle-ne-shba/
Facebook Comment