Çdo femër është unike dhe e bukur

Çdo femër është unike dhe e bukur

Stereotipi i numrit të xhinseve, çdo ditë e më tepër po ndryshon. Të gjitha femrat janë të bukura, por secila në mënyrën e saj. Megjithatë disa kilogramë më shumë gjithmonë duken bukur dhe tërheqëse për meshkujt. Për t’i fituar ato ndoshta dikujt i duhet edhe palestra, transmeton rtv21.tv

Do të sjellim disa veshje të cilat duhet t’i kenë parasysh vajzat që duan të duken bukur në secilën mënyrë. Edhe yjet e famshme botërore i përdorin këto truqe./21Media