Kraki: Strategji më të qartë kemi pas në Jugosllavi

Kraki: Strategji më të qartë kemi pas në Jugosllavi

Shoqata e Intelektualëve “Jakova” organizoi debat me Nezir Krakin, profesor i shkencave politike në Paris, me temën “Strategjia kombëtare – A e kemi?”.

Profesor Kraki foli për temat aktuale në Kosovë, si dialogun në mes të Kosovës dhe Serbisë si dhe taksën e vendosur ndaj produkteve serbe./21Media