Në fundjavë spektakël në qendër të Prishtinës!

Në fundjavë spektakël në qendër të Prishtinës!

Nesër dhe pasnesër në Prishtinë,  zhvillohet turneu  i Strit-Bollit, i njohur si FIBA 3 herë 3, që këtë herë për dy ditë ndahet në dy kaptina, në gara vendore dhe në ato ndërkombëtare.

Kampionët e përfaqësojnë Kosovën në turneun e njohur të Berlinit, që është u fundit për Masterin e Meksikës.

Sheshi “Zair Pajaziti”, sot mori pemje tjetër, sepse janë vendosur koshat, reflektorët dhe një varg rekuizitash të tjerë që e kompletojnë gatishmërinë e  kësaj ngjarjeje të madhe!/21Media