Në fundjavë spektakël në qendër të Prishtinës!

Në fundjavë spektakël në qendër të Prishtinës!

Këtë fundjavë, në Prishtinë, zhvillohet turneu i madh i Strit-Bollit, i njohur si FIBA 3 herë 3, që këtë radhë ndahet në dy kaptina, në gara vendore dhe në ato ndërkombëtare./21Media