Një grup studentësh të Kolegjit UBT të Prishtinës vizituan sot RTV 21 në kuadër të mësimit praktik nga Dega e Gazetarisë. Ata u njoftuan për së afërmi me historikun e kësaj shtëpie mediale në Kosovë , për angazhimin e këtij mediumi për të qenë sa më afër shikuesit me porosinë për informim të shpejtë, profesional dhe të paanshëm.

Një grup studentësh të Kolegjit UBT të Prishtinës vizituan sot RTV 21 në kuadër të mësimit praktik nga Dega e Gazetarisë. Ata u njoftuan për së afërmi me historikun e kësaj shtëpie mediale në Kosovë , për angazhimin e këtij mediumi për të qenë sa më afër shikuesit me porosinë për informim të shpejtë, profesional dhe të paanshëm.

Studentët e UBT vizituan ambientet e punës, studiot dhe u njohën për së afërmi me procesin e punës që nga lajmi e deri te realizimi televiziv. Ata falenderuan për mikpritjen, e cila po vazhdon tash e disa vite ndërmjet Kolegjit UBT dhe RTV 21./21Media