Studentët sërish me incidente

Studentët sërish me incidente

Studentët e Ekonomikut dhe Juridikut në Tiranë e kanë kalur mbrëmjen e së premtes në fakultet.

Ata janë të vendosur në qëndrimin e tyre. Ndërsa mëngjesin e sotëm (12 janar) kanë pasur sërish incidente.

Studentët e Ekonomikut janë përplasur me rojet e sigurisë në derën kryesore të Universitetit.

Studentët vijojnë të jenë të ngujuar prej mëngjesit të së enjtes (10 janar 2019), në Fakultetet e Juridikut dhe Ekonomikut në Tiranë./oranew