Ritme jete e pune në vendet veriore te Suedisë e Norvegjisë ku jetojnë mijëra kosovarë

Ritme jete e pune në vendet veriore te Suedisë e Norvegjisë ku jetojnë mijëra kosovarë

Shqiptaret nga Kosova kanë arritur te bëjnë jetë te mirë edhe ne vendet veriore te Suedisë dhe Norvegjisë ku temperatura arrin edhe deri minus 36 gradë celsius, kurse trashësia e borës mbi 2 metra. Sjellim momente nga jeta e tyre ne temperaturat qe mërdhijnë. Reportazh i Bahtir Cakollit./21Media