Filmat kosovarë të nominuar në festivalet e kategorisë “A”

Filmat kosovarë të nominuar në festivalet e kategorisë “A”

Filmbërësit kosovarë tashmë kanë bërë që emri i Kosovës të dëgjohet anë e kënd botës. Kështu ka qenë edhe gjatë vitit 2019. Ata u nominuan e u shfaqën premierë në festivalet më prestigjioze botërore si në “Berlinale”, “Karlovy Vary”, “Toronto International Film Festival”, “Tallin Black Nights Film”, “Sundance Film Festival” dhe shumë festivale të tjera të po kësaj rëndësie.(E përgaditi- Abaz Krasniqi)./21Media