Festimet e Novak Djokovic në Wimbledon janë shkurtuar me një sulm shokues ndaj familjes së tij

Loading...

Festimet e Novak Djokovic në Wimbledon janë shkurtuar me një sulm shokues ndaj familjes së tij

Gjyshi i gruas së Gjokoviç, Miloslav Radisavljeviç, është gjetur i lidhur në një fushë në Serbi pasi kriminelët e panjohur hynë në shtëpinë e tij.

Gjyshi i gruas së Novak, Jelakës, thuhet se u rrëmbye dhe u dërgua në një zonë disa kilometra larg shtëpisë së tij.

Ekipi i shtypit i Gjokoviç tha në një deklaratë se familja është në “shok të plotë mbi atë që ka ndodhur” për Radisavljeviçin 85 vjeçar. Djokovic dhe familja e tij ishin në Monte Karlo kur ndodhi incidenti.

Rrëmbyesit thuhet se i dërguan një mesazh Gjokoviçit duke kërkuar 2 milionë euro (3.15 milion dollarë), por Blic, një lajm i ri serb, zbuloi se Dragan Lazareviç, kryetari i bashkisë së Ljig, tha se kishte marrë mesazhe me tekst që kërkonin paratë e shpërblesës.

Policia e përfshirë nuk ka specifikuar se ata kishin gjetur një anëtar të familjes së Djokovic, por zbuluan se kishin gjetur një njeri të lidhur me një pole pushteti.

Njeriu i cili u gjet shpjegoi oficerëve se ai ishte grabitur nga 220 euro (350 $) dhe një celular nga dy burra që kishin mbuluar paraqitjet e tyre.

Radisavljeviç nuk kishte lëndime fizike, por trauma mendore me siguri do të zgjasë një jetë.

Pas kurorës Novak të Wimbledon, legjenda serbe nderoi familjen e tij, e cila është bërë e tërë jeta e tij që nga lindja e fëmijëve të tij.