Policët me lëndime trupore

Policët me lëndime trupore

Policia e Kosovës ka njoftuar se një person është arrestuar në Gjakovë, nën dyshimin se i njejti ka kryer veprën penale “vjedhje”.

Gjatë arrestimit, i dyshuari ka qenë agresiv dhe ka bërë rezistencë aktive duke i sulmuar zyrtarët policorë, të cilët kanë pësuar lëndime trupore.

Me vendim të prokurorit, i dyshuari pas intervistimit është dërguar në mbajtje./21Media