Nëse dëshironi të humbni peshë, ju vijnë në ndihmë dy fruta

Nëse dëshironi të humbni peshë, ju vijnë në ndihmë dy fruta

Portokajt dhe limonët përveç që kanë veti të shumta ushqyese, të cilat janë të pasura me vitaminë C, kryejnë edhe funskione tjera. Ata edhe mund të ndihmojnë në parandalimin e sëmundjeve të shkaktuara nga pesha.

Përveç këtyre, limonët dhe portokallët ndihmojnë në zvogëlimin e sheqerit dhe yndyrës në gjak, shkruan DailyMail. Frutat jo vetëm që kanë shumë vitamina por kanë edhe sasi të lartë të antioksidantëve, që parandalojnë obezitetin dhe sëmundjet e zemrës po ashtu./21Media