Specifikat e tabletit Mi Pad 3

Specifikat e tabletit Mi Pad 3

Kompania e njohur teknologjike, Xiaomi sjell tabletin e ri, Mi Pad 3. Tableti i ri ka ekranin prej prej 7.9 inçëve, me rezolucion prej 2048×1536 pikselësh dhe me RAM memories prej 4GB-ëve.

Tableti i ri,  Mi Pad 3 nga Xiaomi vjen me hapësirën prej 64GB, baterinë me 660 mAh dhe dy kamerat, në dy anët e tabletit.

në anën e përparme, tableti ka kamerën për selfie dhe video me 5MP, kurse në tëpasmen ka kamerën 13MP. Mi Pad 3 ka me çmimin prej 217 dollarëve.