Vesleli: Pozita dhe opozita duhet të bëhen bashkë për Platformën

Vesleli: Pozita dhe opozita duhet të bëhen bashkë për Platformën

Me ftesë të kryetarit të Kuvendit Kadri Veseli është mbajtur takimit midis presidenti Hashim Thaçi, kryeministri Ramush Haradinaj dhe përfaqësuesve të ekipit shtetëror për bisedimet me Serbinë. Në këtë takim u tha se kanë biseduar për procesin e dialogut dhe për  platformën e cila pritet të publikohet në ditët në vijim në Kuvend nga ekipi shtetëror. Ndërsa, sa i përket taksës kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë edhe sot se taksa mbetet në fuqi./21Media