Konjufca: Brenda 10 apo 14 ditësh përfundojnë takime

Konjufca: Brenda 10 apo 14 ditësh përfundojnë takime

Grupet punuese të Lëvizjes Vetëvendosje dhe të LDK-së kanë mbajtur sërish takim në tentim për ta harmonizuar programin qeverisës. Në takimit e sotshëm grupet punuese kanë biseduar për sektorin e kulturës dhe shëndetësisë. Takimi ka përfunduar në orët e mbrëmjes./21Media