Ministri Shala: Kosova është mirë në klimën e të bërit biznes, kurse MTI i ka përmbushur përmbi 80 për qind të obligimeve të MSA-së

Ministri Shala: Kosova është mirë në klimën e të bërit biznes, kurse MTI i ka përmbushur përmbi 80 për qind të obligimeve të MSA-së

Edhe pse vazhdimisht Bashkimi Evropian bën thirrje për heqje të taksës 100 për qind ndaj mallrave serbe, Qeveria e Kosovës qëndron e vendosur se vendimi hiqet atëherë kur Serbia e njeh Republikën e Kosovës. Kështu vlerësoi edhe ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala. I pari i kësaj ministrie foli edhe për përkrahjen ndaj prodhimit vendor./21Media