Aktualitete: Problemet dhe sfidat e bizneseve në vend

Aktualitete: Problemet dhe sfidat e bizneseve në vend

Që nga aplikimi i taksës ndaj mallrave nga Serbia dhe Bosnjë e Hercegovina, shumë biznese në Kosovë kanë shënuar humbje, ndërsa disa të tjera kanë falimentuar. Pronaret e disa bizneseve thonë së taksa nuk ka ndikuar pozitivisht në rritjen e prodhimit të tyre, përkundrazi iu ka shkaktuar shumë probleme.(Teskti-Aurela Elshani, kamera Orhan Bylykbash)./21Media