Pesë performancat më të mira në këndim

Pesë performancat më të mira në këndim

Talenti është dhuratë nga Zoti të cilën të tjerët mund ta shohin, dëgjojnë dhe ta ndjejnë.

Në spektaklin “Amerika’s Got Talent” çdo vit mund të befasoheni nga njerëz të zakonshëm që kanë aftësi të mëdha, shkruan rtv21.tv

Do të ju sjellim pesë nga performancat më të mira në këndim, të cilat mahnitën jurinë amerikane dhe më gjerë./21Media