Rezultatet e anketës për transparencë, efikasitet dhe korrektësi

Loading...

Rezultatet e anketës për transparencë, efikasitet dhe korrektësi

Ndonëse shumica e tatimpaguesve kosovarë kanë deklaruar se në përgjithësi janë të kënaqur me shërbimet e ATK-së gjatë vitit 2017, 31 për qind e bizneseve thonë se ka korrupsion. Kështu u tha gjatë prezantimit të rezultateve të anketës me tatimpagues./21Media