Taylor Swift dhe shumë këngëtarë të tjerë kanë probleme me aplikacionin Spotify

Taylor Swift dhe shumë këngëtarë të tjerë kanë probleme me aplikacionin Spotify

Kjo sepse përmes shërbimit të tij falas, i cili financohet përmes reklamave, po ua zhvlerëson muzikën e tyre.

Këngëtarja amerikane Taylor Swift, e cila deri më tash ka bojkotuar shërbimin falas të internetit për muzikë  Spotify, për shkak se po ia zhvlerëson punën artistike, së fundi ka ndërprerë bojkotin.

Të gjitha albumet e këngëtares 27-vjeçare, përfshirë edhe atë të fundit “1989”, i cili arriti sukses të madh, serish janë paraqitur në Spotify.