Zahir Tanin do të merr pjesë në Komisionin për Punë të Jashtme

Zahir Tanin do të merr pjesë në Komisionin për Punë të Jashtme

Kryetari i Komisionit për Punë të Jashtme, Elmi Reçica bëri të ditur se të mërkurën e 12 prillit, në një takim të mbyllur është ftuar shefi i UNMIK-ut Zahir Tanin, Zahir Tanin me të cilin do të diskutojnë për cështje të rëndësishme. Gjatë mbledhjes së komisionit u diskutua edhe për vizitat zyrtare dhe bashkëpunimin dhe mbështetjen nga vendet e tjera./21Media