Sislej Xhafa shfaq ekspozitë në vendlindje

Loading...

Sislej Xhafa shfaq ekspozitë në vendlindje

Artisti i njohur ndërkombëtar Sislej Xhafa, pas punëve të tij të shumta të suksesshme anekënd botës, është rikthyer në vendlindje me një ekspozitë të veçantë.

Espozitën përmbyllese “Të dua pa e ditur” e dha  në Galerinë e Arteve të Prishtinës.

“Të dua pa e ditur” u shfaq fillimisht në Pejë , për të vazhduar në Kuvendin e Kosovës dhe do u përmbyll sonte në Galerinë Kombëtare të Kosovës me hapjen e ekspozitës.

Sjellim disa pamje nga ekspozita e Xhafës në Galerinë e Arteve./21Media