Disa nga yjet të cilët ngjasojnë me prindërit

Disa nga yjet të cilët ngjasojnë me prindërit

Është e natyrshme që shumica prej nesh të trashëgojmë disa tipare nga prindërit tanë. Mirëpo tek dikush ngjashmëria me ta shkon aq lart, duke marrë kështu çdo detaj nga prindërit.

A ju ka shkuar ndonjëherë mendja për të famshmit se cili është burimi i bukurisë së tyre. Në vazhdim ju prezantojmë disa nga  yjet e Hollywood-it të cilët duken si nëna apo babi i tyre

 

Angelina Jolie dhe babai i saj Jon Voight

Will Smith dhe Jaden

John Ritter dhe i biri Jason

Kate Hudson dhe nëna e saj Goldie Hawn

Alan Thicke dhe i biri Robin Thicke