Haradinaj: Mbajtja në Francë, persekutim politik

Haradinaj: Mbajtja në Francë, persekutim politik

Ish-kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj thotë se është “persekutim politik” urdhër arresti i lëshuar nga Serbia mbi bazën e të cilit është duke u mbajtur në Francë që nga janari. Ai thotë se mbajtja në Francë është duke e dëmtuar dhe duke ja zvogëluar shanset për zgjedhjet e ardhshme.

Unë e kam humbur mundësinë time si një udhëheqës i opozitës. Të gjithë po bëjnë fushatë në Kosovë përveç meje”, ka thënë kreu i AAK-