Nuk ka rëndësi se për çfarë lloji të kafesë është fjala

Loading...

Nuk ka rëndësi se për çfarë lloji të kafesë është fjala

Përdoruesit më të mëdhenj të kafesë kanë më pak gjasa që të vdesin herët, duke i krahasuar me ata që nuk pinë kafe fare.

Sipas një studimi të  fundit i bërë nga Instituti Nacional për Kancer i Britanisë së Madhe. Tregohet se më shumë se një milion njerëz vullnetarisht dhuruan gjak, dhe të dhënat të tjera të nevojshme për të realizuar këtë studim.

Madje thuhet se konsumuesit e kafesë kanë treguar rezultate më të mira në shumicën e gjërave për të cilat u testuan.

Ky është lajm i mirë për ata që u pëlqen kafeja, madje rezultatet tregojnë se nuk ka rëndësi se për çfarë lloji të kafesë është fjala, dhe se nuk ka asnjë efekt negativ në organizmin e njeriut./21Media